ТОНИ СТАРТ с дългогодишния си опит от 1989 година до сега в помощ на малкия и средния производител на мляко (животновъд) разработи мини линии за производство на сирене, кашкавал, кисело мляко, прясно мляко и др.

 

 Притежаваме собствена модерна производствена база в западната промишлена зона на гр. Силистра. Специализирали сме се в производството на машини, съоръжения и технологични линии за хранително-вкусовата промишленост. Високото качество на изделията ни и конкурентната ценова политика ни правят предпочитан партньор за оборудване на Вашето предприятие или ферма.

 

Непрекъснат е стремежът на фирмата към усъвършенстване на качеството на изделията и повишаване на производителността. Работим с утвърдени доставчици на материали или техните представители в България. В безупречно произведените продукти ние виждаме решаващия фактор за успеха в нашата работа. Чрез ориентацията към клиентите се стремим да оправдаем очакванията спрямо нас. Добрата работа, точността при изпълнението, спазването на уговорените срокове за доставка и добрите взаимоотношения с нашите контрагенти са водещите елементи в нашето ежедневие. Те ни помогнаха дружеството да се появи и на международния пазар. За експортната продукция се съобразяваме и работим според индивидуалните изисквания на съответния контрагент.

 

 

Целият екип на "Тони Старт" ЕООД усърдно работи върху утвърждаването ни като желан и предпочитан партньор. Oсвен стандартните изделия, за свои клиенти фирмата реализира индивидуални проекти за уникални и нестандартни конструкции, съобразени с изискванията на клиента за размер и форма, за да се задоволят най-пълно потребностите им. Най-важни за нас са дълготрайните взаимоотношения, базирани на коректност и професионализъм, които са гаранция за успех и стабилно развитие.

 

Притежаваме патент за произвежданите от нас млекоохладителни вани и Свидетелство за запазена марка на "Тони Старт", издадени ни от Патентно ведомство на Република България. Млекоохладителната вана тип 500, серия от 150 до 1000 литра е носител на Златен медал от 24-тия Международен панаир на потребителски стоки и технологии - Пловдив, 10-15 май 2004 г.

 

Мисия

Като гарантираме сигурност и комфорт и като осигурим в срок най-добрите конкурентни, надеждни и отговарящи на нормите решения, да надминем очакванията на нашите клиенти. Това е нашият начин за добавяне на стойност в нашите професионални отношения.

 

7500 гр. Силистрa, ул. Тутракан 14

тел./факс: 086 / 821-750;     GSM:   0888 211 043;    0898 686 328

GSM:  0896 600 326;  RO: +40 76 46 78 213

e-mail: info@tonistart.com